• Üdvözlünk megújult weboldalunkon! Látogass el mérkőzéseinkre és szurkolj nekünk! Kövess bennünket facebookon is!
  • Szeretnél sportolni? Érdekel a kézilabda? Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség, jelentkezz!
  • Várjuk minden kézilabdát szerető lány jelentkezését csapatainkba. Részletek: lodieszter@szegedkkse.hu

Hír - Május 28
Május 28, 2017

Elfáradtunk a végére, így vereséggel zártuk az U11-es bajnokságot. Szomorkodás nincs, csak ámulat és büszkeség, mivel mi voltunk a bajnokság legfiatalabbjai, jócskán túlteljesítettük az előzetes elvárásokat. Rengeteget tanultunk és fejlődtünk az 1-2 évvel idősebbek között, mely tapasztalatokat jövőre biztosan kamatoztatunk majd a saját korosztályunkban. Jó pihenést lányok, nagyon szép szezont zártatok!
Erima Kisiskolás Bajnokság U11 országos elődöntő, Hódmezővásárhely
Szeged KKSE – Gyömrő KSK 25-26 (16-13)


SZKKSE: Horvát Réka, Hargitai Norma (kapusok), Vadkerti Luca 3, Tanács Izabella, Konkoly Zsuzsanna 4, Réti Bíborka 2, Csamangó Lili 11, Hámori Zsuzsanna 1, Dani Zita 2, Szabó Jázmin 1, Savanya Diana 1, Bacsa Szilvia, Tóth Sára.
Edző: Miklósné Kocsis Éva és Miklós Dániel- "Jól kezdtük a mérkőzést, mindkét sorunk szépen játszott támadásban. Védekezésben viszont ezen a mérkőzésen sem sikerült megoldanunk a balátlövőjük semlegesítését. A szünet után nagyon rosszul kezdtünk 4 perc alatt megfordította ellenfelünk a mérkőzés állását. Fej-fej mellett haladtunk, az utolsó 10 másodpercben még labdát szereztünk, de nem sikerült góllal befejezni a támadást. A mérkőzés után legjobban annak tudtunk örülni, hogy nem sérült le egyetlen játékosunk sem, nagyon durva mérkőzés volt."
Érd – Szeged KKSE 29-26 (15-11)
SZKKSE: Horvát Réka, Hargitai Norma (kapusok), Vadkerti Luca 1, Bacsa Szilvia 1, Konkoly Zsuzsanna 5, Réti Bíborka 1, Csamangó Lili 14, Hámori Zsuzsanna 3, Dani Zita, Szabó Jázmin, Savanya Diana, Tóth Sára, Fejes Boglárka 1.
Edző: Miklósné Kocsis Éva és Miklós Dániel- " Egy mérkőzés után újra játszottunk, nagyon fásultan kezdtünk, nem tudtuk kipihenni az előző meccs fáradtságát és fájdalmát. Az első félidő második fele nagyon rosszul sikerült, így négy gólos hátrányba kerültük. Szünetben megbeszéltük, hogy próbálkozzunk a gyors lerohanásokkal, mert az az erősségünk. Jól is mentünk, 10 perc alatt sikerült kiegyenlítenünk, de elfáradtunk nagyon a felzárkózásban és nem bírtuk a mérkőzés végét. Ezzel az U11-es bajnokság számunkra véget ért, összességében nagyon elégedettek vagyunk, mi voltunk a legfiatalabb csapat az országos elődöntőben, és tisztességesen helytálltunk minden mérkőzésen. Gratulálunk a lányoknak!"

Friss híreink

bgfbnmtmk

Június 13, 2017

teszt111

Június 08, 2017

Hír - Május 28

Május 28, 2017

Hír - Május 22

Május 22, 2017

77! / 0